Kootussa Ravissa

2. heinäkuuta 2015

Turbomummo jälleen vauhdissa



Eilen käytiin Hertan kanssa pitkästä aikaa riehumassa ulkokentällä. Ensimmäinen hellepäivä taisi kuitenkin viedä veronsa, sillä H oli aika laimee... ;)

Itse en ole pariin päivään ridannut ollenkaan. Jostain syystä selkä on kipeä. Hertta saa siis liikuttaa itse itsensä. 
Yleensä H vetää vartin ihan täysiä ympäri kenttää, mutta nyt se kyllästyi jo 5 minuutissa! Rajusti se kyllä aina liikkeelle lähtee, mutta nyt oli selvästi nopeammin valmis lähtemään kotia. Hypeltiin lopuksi vähän esteitä, tai siis huijasin Herttaa, se hyppäsi, minä jäin viereen katsomaan. Toinen bootsikin lensi taas jo ensimmiäsessä kaartessa mäkeen. Luulin ensin että se oli kenkä joka irtosi, mutta onneksi bootsin tarrat vain pettivät. Ehkä se mummo joksus rauhoittuu...

Kuville oli hieman haastavat olosuhteet, sillä kenttä pölisi, sekä jatkuva varjon ja auringonpaisteen vaihtelu toivat niin montaa eri lisätekijöitä. Kivoja kuvia silti ja hauska tunnelma! Kaikki kuvat
c: Taru Arola!

Suitset pois päästä ja siinä oli Hertalle lähtölaukaus! Yritän väistää häntää... :D



Irti riehumisen jälkeen suitset päähän ja hypeltiin esteitäkin, tosin minä jäin seuraamaan tilannetta maastakäsin :D
Näyttää tässä erehdyttävästi ponilta... :D Laidun tekee tehtävänsä.. Ei se paljoa edes väkirehuja syö tällä hetkellä! 
 

Huiman esteen ylitettyään pitää vähän ilakoida niinkuin oikeat estehevoset!
Mitenniin laiska hyppy...
Itsenäisiä loppuraveja!
Lopuksi laitoin Hertan liinaan selänpidennys narulla hölkkäilemään selkää ylös. Kuvassa juuri naru lähti karkaamaan kaulalle
Lopuksi poseerausyrityksiä kun neiti malttoi seistä paikallaan.

Eiköhän nyt vanhalla mammalla ole taas paikat auki ja vetreinä, niin voidaan viikonloppuna jatkaa tuuppailuja!

13 kommenttia

  1. Voi Herttaa! Se näyttää niin iloselta noissa kuvissa. :) ja joo kyllä huomaa,että mummeli vetää täysii,niin hauskoja kuvia. :D kyllä oli huonon päivän piristys tämä postaus! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä jos piristi :D Välillä vähän pelottaa kun se menee niin lujaa että rikkoo itsenä, mutta toisaalta, yksi tallityöntekijäkin sanoi että Hertta on kyllä sellainen hevonen joka on selvinnyt hengissä näinkin kauan ihan vain tuurilla... x)

      Poista
  2. Voi toista kun se on innoissaan.. :)♥ Tosi kivoja kuvia ja mukavaa vastapainoa kunnon koulutreeni-kuville, vaikka niitäkin kyllä katselee todella mielellään kun ootte niin hieno ratsukko :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Munkin mielestä on kiva välillä löysätä nutturaa :)

      Poista
  3. Hahhaa, aivan huippuja :D hertta kyllä vaikuttaa just sellaselta tammalta, mistä mieki tykkäisin toosi paljon. Ja ainaki sillä on huumoria paljon pelissä!:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. JEp! Hertta on siitä harvinainen tamma, että se ei ole tammaminen! Se ei siis ole sellainen kiukkuinen akka, vaan oikeasti aina niin tekemässä tosissaan. Onhan sillä joskus tammapäiviä, mutta ei se kiukuttele ikinä!

      Poista
  4. Ihana Hertta ♥ hän on todella kaunis hevonen! Hauskaa on näköjään ollu:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä vaan! en jaksa ymmärtää miksi sitä haukutaan rumaksi... :P

      Poista
  5. Vitsi täytyy ehkä uskaltaa juusoki päästää juokseen! Jos se ei nyt kaatuis ja onhan se laitumellaki varmasti juossu paljonkin! :D toi avais varmaa hyvin paikkoja :)

    VastaaPoista

Jätäthän kommenttisi!

En julkaise asiattomia/provosoivia kommentteja. Risut ja ruusut ovat tervetulleita, kunhan kommentointi pidetään asiallisena!